úterý 28. června 2011

Co si obléci na vysvědčení?

Za pár dnů se rozdává vysvědčení. Už víš, co si oblékneš?

Mnoho studentů volí tu obyčenou kombinaci. Tričko a džíny. Občas si nějaké dívky obléknou sukni, ale přesto bývají rifle číslo 1.

Zkus ale někdy šatky. Nemusí to býti drahé šaty, ani šaty s vlečkou. Stačí obyčejné šatičky, které můžeš ozdobit bolerkem. Zkus třeba jednobarevné nebo proužkované.

Co trochu něco jiného? Máš doma nějaké delší tričko, které nosíš hlavně k riflím ale je přitom moc pěkné? Třeba ozdobené krajkou? Vem si k němu legíny. Většïnou se ke všemu hodí černé ale.. pusť uzdu své fantazii :)

Halenka. S volánky, s krajkou... Určitě nějakou doma máš.Možná, že obyčeně by sis ji nevzala ani za nic ale na vysvědčení..?  Obleč si k ní třeba nějaké černé slavnostní kalhoty, které nosíš do divadla. Uvidíš, jak zapůsobíš :)

K takovým kalhotům si můžeš také vzít košili. Hezky se uprav a nový model k vysvědčení je na světě :)

Škola je škola. Většinou si obuješ botasky, conversky a v létě žabky. Tentokrát si ale vezmi nějaké páskované sandálky (např. gladiátorky), balerínky nebo boty na menším podpatku :)

Také líčení nepřeháněj :) Pokud se líčíš, stíny zvol nějaké světlejší, třeba růžovo-béžové. Rty si také nemaluj moc výrazně, stačí světlý lesk.

Vlasy nech rozpuštěné, můžeš je ozdobit čelenkou či sponkou. Můžeš také zkusit copánky. Nedávej si ale nějaký sportovní culík ;)

Pokud si lakuješ nehty, zvol takovou barvu laku, aby se ti hodila k oblečení. Pokud si budeš brát světle růžové šatky a k tomu zelený lak, bude to vypadat trošinku divně. Nebo to vyřeš takhle: Nehty si přetři pouze bezbarvým lakem či si udělej obyčenou franouzskou manikůru :)

Snad budete mít na vysvědčení známky podle Vašich představ :) Hodně štěstí! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat