středa 29. června 2011

Laky

Nehty si lakovala skoro každá dívka. Když má někdo každý nehet nalakován jinou křiklavou barvou, není to zrovna pěkný pohled. Ale ani nehty bez péče nejsou zrovna přitažlivé..

Laků je spousta. Drahých i levných, kvalitních i šuntů, světlých, tmavých nebo třeba třpytivých. Můžete také zkusit bezbarvé nebo třeba francouzskou manikúru. Když toale přeženete, budou Vás míti lidé za blázna.

Pokud si nechceš nehty lakovat, zkus alespoň bezbarvý lak. Tvé nehty budou vypadat hezčí :) A pokud si nehty lakuješ ale špatně se odlakujovávají, nanes si předtím na nehty vrstvu bezbarvého laku také - barevný lak poté půjde lépe dolů.

Též můžeš zkusit regenerační kalciový lak. Ten o tvé nehty pečuje, budou lesklejší a takové.. jemnější. Mám to vyzkoušené :)

Když to někdo přežene, může to vypadat strašně. K světlé saténové halence černý lak? Budeš vypadat jak čarodějnice. K šatům a na takové ty slavnostní události vol spíše laky světlejší nebo bezbarvé :)

Také nesmíš zapomenout si nehty řádně odlakovat. Používej odlakovače bez acetonu.. Aceton tvým nehtům škodí. A vypadá to nehezky když nějaká dívka má na nehtech sloupaný lak.

Když chodíš do školy, vol také spíše barvy světlejší. Světle růžovou, světle žlutou.. Také lak můžeš volit podle barvy oblečení. Pokud si například vezmeš černé rifle a modré tričko bez potisku, modrý lak na tvých nehtech perfektně doladí outfit :)

Pokud nemáš daleko do kapsy, můžeš zkusit zajít do nějakého nehtového salonu. Mně osobně se teda moc gelové a umělé nehty nelíbí, ale je to jen a jen tvoje volba :)


Laky na nehty pořídíš v různé cenové relaci. Většinou od 29Kč, dražší stojí třeba 200Kč. Já jsem spokojená s laky od Essence (super řada colour&go , kde jeden lak stojí 29Kč a je tam na výběr mnoho barev.) Nebo můžeš vyzkoušet laky NYC, které stojí také nějak tak :) Regenerační laky většinou koupíš v lékárně. Nyní jsem v drogerii viděla také laky na nohy, které jsou třeba proti zarůstání nehtů.. :)

Prostě a jasně. Laků je spousta. A je jen na nás, jaké si vybereme :)

Žádné komentáře:

Okomentovat