sobota 2. července 2011

Cool účesy na léto

Začaly prázdniny a ty čím dál víc chodíš ven, na koupák nebo jedeš někam na dovču. Hodně holek si ráno jenom prohrábne kartáčem vlasy ale jiné vůbec, ale vůbec neví, co si učesat.


Nojo. Nejjednoduší je jen si ráno trošku prohrábnout vlasy, upravit si cestičku a jít. Když ale třeba jdeš plavat, budou ti vlasy (pokud je máš trošku delší) zavazet. Ale třeba na večerní procházku po pláži to bohatě stačí :)

Culík. Jeden culík se nejvíc hodí asi na sport. Neznám moc holek, které by chodily o prázdninách jen a jen v culíku, ale když jdeš třeba plavat, zaběhat si nebo cvičit zumbu, culík se k tomu náramně hodí.

Copánky. Když jdu o prázdninách po ulici, hodně lidí má na hlavě copánky. Né dva, né jeden. Ale celou hlavu malých copánků. Může ti je udělat mamka nebo ségra ale také si je můžeš nechat udělat na dovolené, třeba v Egyptě. Když ti budou zavazet, jednoduše je stáhneš do jednoho culíku nebo prostě rozpleteš. A potom budeš mít úžasně vlnité vlasy :D (Kámoška potom měla asi 50x větší objem :D )

Cop, copy. Ty jsou také čím dál více oblíbené. Můžeš jeden nebo třeba dva jako má nahoře na obrázku Ashley (obrázek z google). Můžeš si do nich zaplést i nějaké barevné provázky at svůj účes trošku oživíš

Pokud máš vlasy celkem krátké ale štve tě dlouhá ofina nebo třeba ti ty vlasy prostě zavazí, vem si čelenku. Koupit si můžeš mnoho druh, barev. Já osobně mám nejradši takové ty tenké, u nás stojí 15Kč a jena výběr asi 25 barviček :) Nabo také můžeš zkusit takové ty "dlouhé" gumičkové čelenky. Nevím, jak jinak to popsat.

Pokud nejdeš na nějakou extra slavnost, můžeš kouzlit s tvými vlasy. Udělejte si s kámoškou nějaké crazy culíčky po celé hlavě. Prostě si zablbněte. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat