neděle 3. července 2011

Kam v létě na dovču?

Je léto. No, podle počásí to zatím na léto vůbec, ale vůbec nevypadá ale budiž. Pokud jste už nikde nebyli nebo už dovolenou nemáte naplánovanou tak určitě přemýšlíte, kam pojedete.

Moře. Když se řekne dovolená nebo léto, mnozí z Vás si představí jediné : moře. Já jsem u moře byla třikrát, dvakrát v Chorvatsku a jednou v Itálii. Každá země má něco do sebe. V Chorvatsku byly hlavně oblázkové pláže, v Itálii jsme byli na písečné. Nedokážu říct, co bylo lepší. Ale tak.. je to na Vás, kam s rodinou pojedete. Třeba nakonec skončíte v Turecku :)

Česko. Mnoho lidí nemá tu možnost a ani finance jezdit každý rok k moři. ALe Česko nabízí spoustu míst, kam se můžete podívat. Praha, Jeseníky ale třeba i nějaké nádrže, řeky a rybníky. Zkoušeli jste jezdit na raftech? Jak často se koupete v rybníku? Kdy jste naposledy spali pod širákem?

Cizí země. Můžete také prozkoumávat cizí země. Vídeň a Práter v Rakousku, Eiffelovka v Paříži. Určitě se Vám to moc zalíbí a ani nemusíte být u moře. Jen to trošku provětrá vaše peněženky.

Město, vesnice. I když zůstanete doma, dá se užít spousta zábavy. Vydejte se do aquaparku, přespěte v lese nebo u Vás na zahradě ve stanu. Pozvi i kámošku a udělejte si doma nějakou párty kterou zakončíte stezkou odvahy.  Určitě něco vymyslíte :)

Pěkné prázdniny přeje... Little Zombie

Žádné komentáře:

Okomentovat